keskiviikkona, syyskuuta 14, 2011

Häätamineet

Viime lauantaina oli siis siskon synttäreiden lisäksi serkun häät Turussa. Olin uhkarohkea ja päätin kokeilla tehdä sinne mekkoa itse. Viimeiset viilaukset jäivät luonnollisesti siihen aivan viimeiseen iltaan, ja rintamuksen muokkaus on edelleen toteutettu hakaneloilla, mutta keskivertona mekko onnistui mielestäni ihan hyvin. Mekon ohje löytyi Moda-lehdestä 2/2007. Lehti taas tuli minulle lainaan poikaystäväni siskolta.

Kesän aikana sain aikaiseksi myös laukun mekkokankaan jämistä. Ohjeet tähänkin on saatu poikaystävän siskolta, siitä en tiedä mistä hän sitten on ohjeen löytänyt. Ei tainnut muistaa sitä itsekään. Laukun ulkokuoresta tuli hieman lörppänä, koska en laittanut vahvikekankaita sinne väliin tarpeeksi, mutta seuraavaan laukkuun tiedän jo sitten tehdä toisin. En myöskään löytänyt tyydyttävää sulkemistapaa hätäpäissäni (hinku päästä ompelemaan oli liian suuri) joten siinäkin sitten olisi vielä parantamisen/kehittämiseen varaa.

Laukun sisällä on siis kolme avonaista lokeroa ja kaksi väliseinää jotka ovat vetoketjullisia taskuja. Häiden aikana totesin varsin käytännölliseksi laukuksi. Kaikki käytännön epämukavuudet johtuivat pitkälti tuon ulkokuoren löysyydestä. Napakampi olisi ollut parempi... Seuraavaan sitten. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti